Освен талант много пластов,Орлин Павлов е  и крайно харизматичен Винаги усмихнат,

...
Освен талант много пластов,Орлин Павлов е  и крайно харизматичен
Винаги усмихнат,
Коментари Харесай

Орлин Павлов потъна в скръб: Нe го искат за Дядо Коледа!

Освен гений доста пластов,Орлин Павлов е  и извънредно харизматичен

Винаги ухилен, той поискал са  да се пъхне в костюма на Добрия дъртак, с цел да зарадва децата от известна столична болница за празника. Какво било удивлението му обаче, като не го желали за Дядо Коледа.

„ Бил съм прекомерно млад и хубав и не съм ставал за Дядо Коледа. Е, въпреки всичко на всички поисквам Весела Коледа “, написа на персоналния си профил артиста артист

Чаровният Орлин Павлов постоянно се е гордял с родители си, оперни артисти. От тях се е  научил освен да тачи празниците, само че и да не превива гръбнак, да не угодничи и постоянно да се оправя самичък с тредностите и провокациите.

Въпреки постигнатото, за него най-голямото благосъстояние си остава половинката му Диана Велкова и дъщеричката им Елизабет.

Винаги се усмихва, когато близки, познати и непознати питат дали обичаната му има родствена връзка с херцогинята на Съсекс-Меган Маркъл. Двете са в действителност като две капки вода, а имат и сходни ориси.

И двете срещат любовта в чужбина и са бременни едновременно. Мулатката Диана подари Орлин с дъщеричка, а Меган роди на принц Хари наследник Арчи, а след това и с дъщеричката Лизбет.

Орлин и Диана се срещат инцидентно, когато тя работи в Българска национална телевизия и се грижи за гостите, даже гримира артиста при едно негово посещение. След това отпътува за Дубай, където живее 8 години. След като се връща в България, още веднъж се среща с Орлин и любовта им пламва.

И откакто се събират, се ражда дъщеричката им.

Източник: България през днешния ден

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР